Visit us on Facebook! Visit us on LinkedIn! Call us on Skype!
Castelnou Castelnou Castelnou Castelnou Castelnou Castelnou Castelnou Castelnou

Reserveer Online

Aankomst
Vertrek
Kortingscode (optioneel)
Corporate? Login here.
Bekijk de beschikbaarheid

CityCard Gent

De CityCard Gent is de voordelige all-in toegangskaart tot alle belangrijke monumenten, musea én topattracties van Gent. Ze geeft ook toegang tot een een boottochtje en de kaart is bovendien geldig op de bus of tram.

De gebruikersgids die bij de CityCard Gent hoort, vertelt je waar je moet zijn en hoe je er geraakt. Alle informatie handig bij elkaar.

Om gebruik te maken van dit all-in pakket betaal je slechts 30 of 35 euro! Daarmee kun je respectievelijk 48 of 72 uur lang de stad induiken. Voor kinderen onder de 12 zijn de meeste Gentse musea gratis, dus zij hebben geen CityCard nodig.
 
De deelnemende monumenten en musea zijn:
 
Sint-Baafskathedraal + Lam Gods, Gravensteen, Belfort, Museum voor Schone Kunsten, S.M.A.K., STAM, MIAT, Design museum Gent, Sint-Pietersabdij, Huis van Alijn, Museum Dr. Guislain, Museum voor de geschiedenis van de Wetenschappen, De Wereld van Kina (het Huis en de Tuin), Caermersklooster, Hotel Clemmen en Hotel d’Hane Steenhuyse. Rederijen De Gentenaer en Gent Watertoerist verzorgen het boottochtje.
 
Extra voordeel
 
Met de CityCard kun je ook de restauratie van het Lam Gods van dichtbij bekijken. Zowel de triptiek zelf in de kathedraal als de panelen die worden gerestaureerd in het MSK én de tentoonstelling in het Caermersklooster.
 
Bij elke toegang wordt de kaart ingelezen. Behalve op tram of bus. Daarom moet je de begindatum van gebruik invullen op de achterzijde en de pas aan de chauffeur tonen.

De CityCard Gent is aan de receptie verkrijgbaar !

Castelnou Aparthotel
Kasteellaan 51
B-9000 Gent
T +32 (0)9 235 04 11
F +32 (0)9 235 04 04
info@castelnou.be
Visit us on Facebook! Visit us on LinkedIn! Call us on Skype!
Aparthotel Castelnou member of Hotels Gent      webdesign: stardekk ×