een thuis ver van huis


   Gent bezoeken in al haar glorie ?
   In de stad voor zaken ?
   Of verblijft u voor langere tijd in Gent ?

   We verwelkomen u graag in stijl en bieden u het comfort en de service om van uw verblijf een thuis weg van huis te maken.
   Castelnou Aparthotel ***  biedt de unieke combinatie  van uw eigen stijlvolle appartement en hoteldiensten. Castelnou biedt u een geklimatiseerd appartement aan met afzonderlijke slaapkamer, een leefruimte met kitchenette en een badkamer en combineert dit met uitgebreide hoteldiensten: een heerlijk ontbijt; lunch, diner of simpelweg een koffie in ons restaurant Dalí, een verfrissend biertje aan de bar; of een ontspannend moment in onze lounge.

   Het Aparthotel is centraal gelegen en vormt de perfecte uitvalsbasis om Gent met al haar culturele rijkdom van dichtbij mee te maken en te ontdekken wat deze stad zo speciaal maakt. 

   Gent is ook het ideale vertrekpunt om de andere Vlaamse kunststeden te ontdekken: u kan op minder dan een half uur in Brugge, Antwerpen of Brussel komen. 

   Onze hotelgasten uit de zakensector of de academische wereld appreciëren de nabijheid en toegankelijkheid van haven, universiteit en snelwegen.
   Aparthotel Castelnou is de ideale uitvalsbasis voor wie in Gent verblijft voor korte of lange termijn !